Bemutatkozás

A klasszikus, örök stílus háza

Klasszikus, rusztikus és stílbútorok széles választéka

Amikor 2001-ben megnyitottuk bútorboltunkat, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a minimalista stílusú elemes bútorok korában, egyedi és igényes darabokat kínáló üzletet hozzunk létre. Azóta folyamatosan bővítjük a választékot, hogy vevőink igényeit minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni.

Közvetlen, személyes kapcsolatban állunk a bútorgyártó cégekkel, ami garancia a kiváló minőségre, valamint a rövid szállítási határidőre.

Kínálatunkban találhat az érdeklődő:

- exkluzív, klasszikus és stíl olasz bútorokat több mint 40 gyártó kínálatából, akik kizárólag minőségi, fából készült bútorokat gyártanak

- kényelmes és egyben elegáns amerikai bútorokat: ASHLEY; AICO Michael Amini; ACME; Craftmaster; Hooker Furniture, Magnussen; Legacy Classic; Universal

- eredeti angol chesterfield ülőgarnitúrákat

- különleges lakáskiegészítőket, lámpákat, csillárokat, tükröket faldekorációkat, kisbútorokat az amerikai Uttermosttól

Nálunk nincsenek nagy akciók és kedvezmények, mivel közvetlen beszerzési lehetőségeinknél fogva árainkat mindig próbáljuk a lehető legalacsonyabb szinten tartani.

A honlapunkon feltüntetett árak az Általános forgalmi adót tartalmazzák. 

Vevőinknek – igényük szerint – igyekszünk tanácsokat, ötleteket adni a számukra legmegfelelőbb bútordarabok kiválasztásánál.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük látogasson el üzletünkbe!

a tulajdonosok